Mentorforløb for selvstændige

Hvis du har din egen virksomhed eller er partner i en virksomhed, kan du have brug for en sparringspartner, der giver dig feedback, skaber forståelse og hjælper dig med at få indsigt i dit eget potentiale og din visdom.

Business Partneren vil gennem forretningsforståelse og stor indsigt i menneskets fundamentale psykologi kunne være med til at udvikle dig til et nyt niveau og dermed din virksomhed til et nyt niveau. Din virksomhed vil aldrig udvikle sig mere, end du udvikler dig. Som sparringspartner vil vi pege på ”blinde pletter”, uudnyttet potentiale og mentale forhindringer, der kan stå i vejen for din og virksomhedens fremdrift.

Vi kan starte med et uformelt møde, hvor vi kan se hinanden an og se, om ”kemien” er til stede. Såfremt et samarbejde påbegyndes, aftaler vi, hvordan det kan skrues sammen, så det passer ind i din hverdag og dine behov.

Vi kan afholde samtaler, både ansigt til ansigt og via Skype. Derudover kan vi tilbyde at være ”bi-sidder” ved møder, så vi kan give konkret sparring på din adfærd i arbejdssituationer.