Individuel karriererådgivning

Er du uden arbejde eller har lyst til at prøve noget nyt, så kan individuel karriererådgivning være noget for dig.

Med mere end 10 års erfaring og 5000 samtaler inden for karriererådgivning, kan du hos Business Partneren regne med at få en fortrolig sparringspartner med stor viden om arbejdsmarkedet.

Vi har erfaring med stort set alle brancher af arbejdsmarkedet og har et godt indblik i, hvordan man bedst kommer i betragtning til et job inden for den branche, du søger i.

Vi giver dig sparring på dit jobsøgningsmateriale og hjælper dig med, at dit materiale er tip-top, når du skal i gang med jobsøgningen.

Derudover giver vi dig sparring på alle aspekter af jobsøgningen: Ansøgning, CV, jobsamtale, telefonsamtale, videointerview, uopfordret henvendelse, netværk, LinkedIn, kompetenceafklaring, fremtoning, troværdighed, ”huller” i CV’et, tvivlsomme opsigelser, m.v.

Vi hjælper dig med at prioritere din indsats, så du får størst mulig effekt. Vi giver dig sparring på, hvordan du kan finde de job, hvor du bedst får sat dine kompetencer i spil, og hvor din inspiration er størst.

Vi mødes én gang om ugen og sørger for at lægge en plan fra gang til gang, så du ved, hvad du skal gå i gang med, når du kommer hjem.