Mentorforløb for unge talenter

Hvis du er ny på arbejdsmarkedet (0-5 års erfaring) kan et mentorforløb hos Business Partneren være noget for dig.

Der bliver stillet store krav til dig som medarbejder, og når man er ny på arbejdsmarkedet, er der fortsat mange ting, man skal lære. Det drejer sig primært om at lære sig selv at kende. Hvornår er jeg mest effektiv? Hvad kan få mig til at sprudle? Hvad bringer mig ud af balance? Hvordan kommer jeg tilbage på sporet? Hvordan får jeg arbejdsliv og privatliv til at fungere sammen? Er jeg klar til at blive leder? Hvordan træffer jeg bedre beslutninger?

Business Partneren er der for dig og varetager dine interesser. Vi er din fortrolige sparringspartner, som hjælper dig med at indfri dit menneskelige potentiale.

Gennem forretningsforståelse og stor indsigt i menneskets fundamentale psykologi vil vi hjælpe dig til at udvikle dig til et nyt niveau og dermed dit arbejdsliv til et nyt niveau. Dit arbejdsliv vil aldrig udvikle sig mere, end du udvikler dig. Som sparringspartner vil vi pege på ”blinde pletter”, uudnyttet potentiale og mentale forhindringer, der kan stå i vejen for, at du opnår den fremdrift og de resultater, du ønsker.

Vi kan starte med et uformelt møde, hvor vi kan se hinanden an og se, om ”kemien” er til stede. Såfremt et samarbejde påbegyndes, aftaler vi, hvordan det kan skrues sammen, så det passer ind i din hverdag og dine behov.