Vores udgangspunkt

Vi arbejder ud fra en solid psykologisk og fysiologisk indsigt, der sikrer, at vi tager hånd om det hele menneske. Vi stræber efter at opnå størst mulig indsigt i- og forståelse for, hvordan alle mennesker fungerer på et grundlæggende plan (vores ”fabriksindstilling”). Med denne indsigt kan vi, uden at ryste på hånden, guide mennesker i forandring og sikre, at alle kommer godt og sikkert med.

Uanset hvilken persontype man er, om man har diagnoser, eller om man har haft nogle skelsættende oplevelser i sit liv, fungerer vi som mennesker grundlæggende på samme måde. Det er vores udgangspunkt, og et punkt, som vi kan blive ved med at vende tilbage til, når vi oplever livet som udfordrende.

Vores tilgang

Hvad ville det betyde, hvis du vidste, at du indeholder alt det, du skal bruge for at være:

  • Top performer?
  • Resultatskaber?
  • I indre ro?
  • I balance og harmoni?
  • En del af fællesskabet?

Potentiale – forstyrrelser = præstation

På samme måde som vi er født med et fysisk immunsystem, der hjælper os med at bekæmpe sygdomme, og som hjælper vores krop med at være i balance og harmoni. På sammen måde har vi et psykologisk immunsystem, der hjælper os med at give os adgang til ressourcer, vi ikke anede, vi havde. Det hjælper os med at præstere, når det gælder og med at give os nye tanker og idéer, når vi er kørt fast. Nogle gange ser vi det, andre gange ser vi det ikke. Når vi ser det, oplever vi, at livet flyder afsted. At vi udvikler os uden anstrengelser, og at vi kommer ovenpå, selvom situationer kan være krævende. Når vi ikke ser det, oplever vi livet som tungt og modvilligt. Vi prøver at udvikle os med alle kræfter, men føler, at vi sidder fast i ”kviksand” – desto mere vi kæmper, desto dårligere går det.

Med dette i bevidsthed hjælper vi mennesker med at genfinde deres medfødte visdom og intelligens, så de finder tilbage til den flydende fornemmelse af livet.

Personen bag

Kim Gibhart Christensen

Jeg er 42 år og kommer fra Thisted i Thy. Jeg kommer af landmandsfamilier og har hang til det simple liv. Jeg trives med at kende mine rødder og blive bevidst om, hvordan mit ophav har været med til at præge mig. Jeg har spillet fodbold, siden jeg var 5 år og nærer fortsat en dyb kærlighed til spillet. Jeg er gift og har været sammen med Dea i 17 år. Sammen har vi to smukke døtre.

Da jeg var barn, drømte jeg om at blive Vekselerer. Det prægede mig til at gå på handelsskolen og senere Handelshøjskolen, hvorfra jeg modtog min Cand. Merc. i International Business i 2006.

Sidenhen har jeg arbejdet med salg, international forretningsudvikling, som direktør i Norge, som chefkonsulent, karriererådgiver og siden startet min egen forretning, Business Partneren, i 2012.

Jeg har altid haft stor interesse for mennesker og har taget kurser inden for coaching, Teori U, persontypeanalyser og karrieremodeller. De sidste 5 år har jeg fordybet mig i det psykologiske paradigme, De Tre Principper, som har bragt mig rundt i verden for at få yderligere indsigt i menneskets sande natur. Jeg har blandt andet haft et 6 måneders mentorforløb med amerikanske Barbara Patterson http://www.barbarapatterson.com . Hun er en af de ypperste inden for denne forståelse. Jeg sidder i bestyrelsen for foreningen 3PDK, der arbejder for at udbrede kendskabet til De Tre Principper http://www.3pdk.org .  Derudover har jeg siddet i bestyrelsen for Thy Højskole og Yoga Fællesskabet.